Walking

Savner du at komme ud at gå, få frisk luft og samvær med andre?

Så kig forbi Thyholm Løbeklub. Her har vi udover vores 4 løbehold også 2 gåhold. Vi mødes hver mandag og onsdag kl. 18:30 ved Thyholm Løbeklubs klubhus i Hvidbjerg på Thyholm.
Herfra går vi ca. 1 times tid. Er du ikke allerede medlem kan du blive det for 250 kr.  pr. person eller 500 kr. pr. husstand. Du/I er altid velkommen til at kigge forbi og få en gratis prøvetime.

Alm. gåhold:

På det alm. gåhold er det Nina der styrer tropperne. På dette gåhold er der plads til alle. Hvis du ikke rigtig er i form eller bare ønsker at komme ud og gå med sammen med andre, er dette holdet for dig. Vi går ca. 5-6 km på en time. Vores Motto lyder at vi går ud sammen og vi kommer hjem sammen. Vi efterlader ingen alene ude på turen, så vi laver små opsamlinger. Så vil du ud og have frisk luft , og sludre med nogle mennesker, hvor ambitionerne er at komme ud få rørt sig, så er dette lige noget for dig.

Powerwalkholdet:

På vores Powerwalkhold er det Bente som går forrest. Hos os bliver der gået til makronerne, så vi går typisk 6-7 km på en time. Vi bruger ca. 9 min pr. km. Så du skal have en fornuftig form for at kunne følge med. Ligesom på alle hold i Thyholm Løbeklub efterlader vi ingen alene på turen så også hos Powerwalkerne laver vi små opsamlinger. Så savner du aflastning efter en løbeskade eller bare en times motion hvor der bliver gået til den, så er det her det foregår.